Kinderopvangtoeslag en uitbetaling kinderopvangkosten 2019

Het Kabinet heeft plannen om de betaling van de kinderopvangkosten te vereenvoudigen en inzichtelijker te maken voor ouders.

Ouders zien vanaf 2019 alleen hun eigen bijdrage afgeschreven worden van hun rekening naar DUO. DUO gaat de factuurbedragen incl. kinderopvangtoeslag uitbetalen aan de ondernemer.

De verwachting is dat er door ouders minder hoeft worden bijbetaald of terugbetaald aan de belasting en ook dat fraude beter voorkomen kan worden.

Hoe denk jij daarover, is dit een goed idee en wat levert het jou op?

Laat hieronder je reactie weten!

[pdf]https://www.claistinngastouderopvang.nl/informatiesheet-ouders-nieuwe-financiering-kinderopvang_ouders/[/pdf]

Facebook Comments

Auteur: Marielle Lourier

Strategisch Visionair & Virtual Business Partner. Na 18 jaar als gastouderondernemerschap & coach ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik ondersteun groei-gerichte ondernemers met een missie in hun positionering & business groei, zowel strategisch als praktisch. Mogelijkheden: Trainer, Coach, VA & Virtual Business Partner voor Bedrijfsgroei & Marketing en Inspirator. Mijn kracht ligt in de positiviteit dat er altijd mogelijkheden zijn. In elke situatie maak je bewuste of onbewuste keuzes; wanneer de gevolgen niet de uitkomst hebben die je had hoopt, dan wordt het tijd om in je keuze mechanisme te duiken. Exclusive Support traint Vrouwen, Ondernemers zowel privé als zakelijk! Jij bent de Expert van je leven en Business! Meer-Waarde, Balans en Verbinding, Support, Inzicht, Kracht en Communicatie zijn krachtige drijfveren van de visie die Exclusive Support uitdraagt. Iedereen is uniek en talenten. Waar ben jij goed in en hoe kun je jouw talenten optimaal inzetten? Specialiteiten en ervaring deskundig: ontwikkeling van zelfvertrouwen, Personal Branding, Positionering, Route naar Balans & Succes, talentontwikkeling, onderneemster, hoogbegaafdheid, hooggevoeligheid, relatie moeder-dochter en communicatie https://exclusivesupport.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.