Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Het is geweldig om mijn kinderen te zien opgroeien en ontwikkelen. Zo ook afgelopen week toen onze jongste zoon het telefoontje kreeg van school met: “Gefeliciteerd, je bent geslaagd!”

Hoe heerlijk is het om iets na jaren goed af te kunnen ronden en je volle aandacht op iets nieuws kan richten!

Zo is het ook in het ondernemerschap. Jarenlang passen je bedrijf en je activiteiten perfect bij je totdat je merkt dat je toe bent aan een nieuwe stap of zelfs een hele nieuwe uitdaging.

Na 18 jaar kinderopvang ben ik en mijn gezin de veilige thuisbasis ontgroeit en richt ik mijn blik buitenshuis op groeiende ondernemers met een passie.

Geleidelijk heb ik ook zelf een ontwikkeling doorgemaakt de afgelopen jaren. Door in mijzelf te investeren met een Coach / Counselling opleiding verschoof mijn blik steeds meer van peuter, via basisschoolkinderen naar volwassen mannen en vrouwen om ook hen te ondersteunen bij de ontwikkeling van zelfvertrouwen en het maken van keuzes. Dit deed ik als enkel Coach dan ook al zo’n 6 jaar.

Keuze vrijheid en Mindset over je omstandigheden zijn bepalend voor het gevoel van welbevinden. Ligt je focus op dankbaarheid, kansen en groei of op verlies, tegenslag en beperkingen.

Hoe mooi is het dan toen de opvang tijdens de 1e Lockdown niet mogelijk was ik de ruimte en tijd had om opnieuw te ontwikkelen. Ditmaal om naast de Coaching skills ook strategisch en praktisch te kunnen ondersteunen. Na 18 jaar kinderopvangondernemer & coach is het mooi geweest. Ook voor mij geldt een nieuwe uitdaging & nieuwe kansen, waarbij ik jou mee wil nemen in mijn Succes

In 2020 startte ik met

EXCLUSIVE SUPPORT Dé Virtual Business Partner voor groei-gerichte ondernemers met een passie & missie.

Support & Aanmoeding zijn de Brandstof van mijn ondersteuning, waardoor jij als ondernemer groeit en jezelf ontwikkelt. Personal Branding & Onderscheidend Zichtbaar worden is vaak lastig om zelf te zien en te bepalen.

Het verschil waardoor mensen bij jou komen is voor jou vaak zo vanzelfsprekend en gewoon, dat het lastig is bij jezelf te herkennen.

Daarnaast kost onderscheidend Zichtbaar worden, zeker via Social Media veel tijd. Kostbare Tijd die jij als ondernemer niet hebt, omdat je het beste en liefste met jouw klanten werkt.

Bij veel ondernemers ontbreekt het daarnaast ook nog aan de kennis en alle mogelijkheden. Als je wel ideeën hebt dan ontbreekt de tijd om alles uit te zoeken en in te richten en bij te houden.

Worstel niet langer alleen! Laten we samen in een vrijblijvend gesprek onderzoek wat jij nodig hebt. Inzicht is altijd de 1e stap van verandering.

Ik gun ook jou een nieuwe ronde met nieuwe kansen!

Bel me voor een afspraak op 0172-577539

Marielle Kolster

Website Exclusive Support

Facebook Comments

Auteur: Marielle Lourier

Strategisch Visionair & Virtual Business Partner. Na 18 jaar als gastouderondernemerschap & coach ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik ondersteun groei-gerichte ondernemers met een missie in hun positionering & business groei, zowel strategisch als praktisch. Mogelijkheden: Trainer, Coach, VA & Virtual Business Partner voor Bedrijfsgroei & Marketing en Inspirator. Mijn kracht ligt in de positiviteit dat er altijd mogelijkheden zijn. In elke situatie maak je bewuste of onbewuste keuzes; wanneer de gevolgen niet de uitkomst hebben die je had hoopt, dan wordt het tijd om in je keuze mechanisme te duiken. Exclusive Support traint Vrouwen, Ondernemers zowel privé als zakelijk! Jij bent de Expert van je leven en Business! Meer-Waarde, Balans en Verbinding, Support, Inzicht, Kracht en Communicatie zijn krachtige drijfveren van de visie die Exclusive Support uitdraagt. Iedereen is uniek en talenten. Waar ben jij goed in en hoe kun je jouw talenten optimaal inzetten? Specialiteiten en ervaring deskundig: ontwikkeling van zelfvertrouwen, Personal Branding, Positionering, Route naar Balans & Succes, talentontwikkeling, onderneemster, hoogbegaafdheid, hooggevoeligheid, relatie moeder-dochter en communicatie https://exclusivesupport.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.