Ben jij opzoek naar kinder/gastouderopvang – zaterdag Open Huis?

Gastouderopvang kleinschalig en vertrouwd!

Heb je al eens gedacht aan gastouderopvang in plaats van een kinderdagverblijf? Wat zijn de voordelen?

Kinderopvang in een gastoudergezin bootst de huiselijke sfeer van thuis na. Het is kleinschalig en je kind kan zich naast zijn vaste verzorgers hechten aan 1 vast gezicht van de gastouder. Verder zijn er korte lijntjes; de opvanglijntjes lopen tussen jou en de gastouder.

Clàistinn Gastouderopvang heeft al meer dan 13 jaar ervaring om kinderen een 2e thuis te geven. Niet alleen de deuren van ons huis en gezin staan open, maar ook van ons hart!

Ik ben Marielle Kolster en ondersteun werkende vrouwen als jij om opvang van je kind te verzorgen, terwijl jij met een gerust hart naar je werk gaat.

Nieuwsgierig? Loop even binnen:

Welkom op de Parklaan 87 in Boskoop!
Welkom op de Parklaan 87 in Boskoop!

Zaterdag 8 oktober hebben we open huis van 10:00u – 14:00u!

Koffie en thee staan klaar!

Voor kinderen: knutselen, spelen of mooi geschminkt worden.

Je bent van harte welkom!

Door samenwerking met plaatselijke ondernemers bieden we jou na afloop een leuke goodiebag!

Fysio Kolster, PlukteaCreAdrienneLisenka Starreveld,

Natasja’s taartenfeest, Black Hout, Helga van Ekris Art, Elise’s Schmink

Facebook Comments

Auteur: Marielle Lourier-Kolster

Mijn naam is Marielle Kolster, ik help jou als werkende moeder om jouw baby de beste zorg, liefde en aandacht te geven, zodat jij met een gerust hart kunt werken. “Samen maken we dat mogelijk!” Michel en ik hebben de visie dat ieder kind uniek is en de mogelijkheid moet krijgen omdat te ontdekken en te ontwikkelen. Door middel van gastouderopvang hebben we ruim 13 jaar geleden ons gezin geopend om gastkinderen een veilige en vertrouwde plek te bieden op momenten dat jij werkt. Door persoonlijke aandacht voor jou en je baby ontwikkelen we een vertrouwde band met elkaar en creëren we een vertrouwde, kleinschalige en huiselijke leefomgeving waarin je baby optimaal kan groeien en ontwikkelen. Onze samenwerking stelt jou in staat om te investeren in jezelf en in je carrière en je baby de best mogelijke basis mee te geven voor het leven. De opvang wordt als een 2e thuis. Ik zie dat veel moeders worstelen om de zorg voor hun baby over te dragen aan een onbekende. Voor mij is het daarom heel belangrijk om voordat je baby komt elkaar te leren kennen. Ik werk enkel en alleen op basis van een wederzijdse klik en een gevoel van vertrouwen dat er is of ontstaat op het moment dat we elkaar ontmoeten en kennismaken. Dat is de basis van onze samenwerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.