Samenwerking is belangrijk

Samenwerking is belangrijk! Inter-Business werken…

Om ouders en kinderen het beste te geven is samenwerking tussen ondernemers belangrijk. Samen kunnen we meer waarde bieden aan ouders en kinderen.samen_staan_we_sterk

Waar denk ik aan?

  • Andere gastouders in mijn woonplaats of regio…
  • kinderdagverblijven…
  • Zorg aanbieders voor problemen of ontwikkeling bij kinderen
  • ondernemers die creatieve uitingen ondernemen met kinderen.
  • activiteiten voor kinderen
  • opvoeding
  • hulp nodig bij jezelf in de marktzetten?
  • enz…

Neem je contact met mij op?

Ook als jouw activiteit of dienst niet hierboven staat en je staat open voor samenwerking, dan hoor ik het graag!

Ik ben enorm benieuwd naar jouw reactie, stuur je me een mailtje?

Facebook Comments

Auteur: Marielle Lourier-Kolster

Mijn naam is Marielle Kolster, ik help jou als werkende moeder om jouw baby de beste zorg, liefde en aandacht te geven, zodat jij met een gerust hart kunt werken. “Samen maken we dat mogelijk!” Michel en ik hebben de visie dat ieder kind uniek is en de mogelijkheid moet krijgen omdat te ontdekken en te ontwikkelen. Door middel van gastouderopvang hebben we ruim 13 jaar geleden ons gezin geopend om gastkinderen een veilige en vertrouwde plek te bieden op momenten dat jij werkt. Door persoonlijke aandacht voor jou en je baby ontwikkelen we een vertrouwde band met elkaar en creëren we een vertrouwde, kleinschalige en huiselijke leefomgeving waarin je baby optimaal kan groeien en ontwikkelen. Onze samenwerking stelt jou in staat om te investeren in jezelf en in je carrière en je baby de best mogelijke basis mee te geven voor het leven. De opvang wordt als een 2e thuis. Ik zie dat veel moeders worstelen om de zorg voor hun baby over te dragen aan een onbekende. Voor mij is het daarom heel belangrijk om voordat je baby komt elkaar te leren kennen. Ik werk enkel en alleen op basis van een wederzijdse klik en een gevoel van vertrouwen dat er is of ontstaat op het moment dat we elkaar ontmoeten en kennismaken. Dat is de basis van onze samenwerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.