Clàistinn Gastouderopvang STOPT na 18 jaar!

Na 18 jaar Kinderopvang ondernemerschap en 40 kinderen in ons gezin te hebben opgevangen komt op 1 juli 2021 een eind en ga ik fulltime verder met mijn nieuwe bedrijf Exclusive Support.

Zoals ik mij de afgelopen jaren heb ingezet om jonge kinderen te helpen ontwikkelen en de basis heb gelegd voor hun zelfvertrouwen. Wil ik mij de komende jaren richten op het versterken van de kwaliteiten en de groei mogelijkheden van ondernemers als VA & Virtual Business Partner.

Als ondernemer en coach heb ik mij de afgelopen jaren gespecialiseerd in business strategie, online ondernemen, branding & marketing om groeigerichte ondernemers met een missie te ondersteunen in hun bedrijfstaken & strategie als VA (virtueel assistent), Sparringpartner en Strategie coach, zodat zij onderscheidend zichtbaar worden en meer tijd hebben om zich te focussen op de groei stappen van hun bedrijf.

Ben jij of ken jij een ondernemer, die om komt in het werk, aanloopt tegen de groei grenzen van zijn/haar bedrijf en taken uit wil besteden (va 2u per week) of meer zichtbaar wil worden om klanten te werven neem dan vrijblijvend contact op!

Virtual Business Partner & VA Marielle Kolster Boskoop eo
Business Management, Sparringpartner, Online Zichtbaarheid
0172-577539
https://exclusivesupport.nl

Business Management, Coaching, Strategisch Visionair, Positionering, Sales, Marketing & Branding
Facebook Comments

Auteur: Marielle Lourier

Strategisch Visionair & Virtual Business Partner. Na 18 jaar als gastouderondernemerschap & coach ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik ondersteun groei-gerichte ondernemers met een missie in hun positionering & business groei, zowel strategisch als praktisch. Mogelijkheden: Trainer, Coach, VA & Virtual Business Partner voor Bedrijfsgroei & Marketing en Inspirator. Mijn kracht ligt in de positiviteit dat er altijd mogelijkheden zijn. In elke situatie maak je bewuste of onbewuste keuzes; wanneer de gevolgen niet de uitkomst hebben die je had hoopt, dan wordt het tijd om in je keuze mechanisme te duiken. Exclusive Support traint Vrouwen, Ondernemers zowel privé als zakelijk! Jij bent de Expert van je leven en Business! Meer-Waarde, Balans en Verbinding, Support, Inzicht, Kracht en Communicatie zijn krachtige drijfveren van de visie die Exclusive Support uitdraagt. Iedereen is uniek en talenten. Waar ben jij goed in en hoe kun je jouw talenten optimaal inzetten? Specialiteiten en ervaring deskundig: ontwikkeling van zelfvertrouwen, Personal Branding, Positionering, Route naar Balans & Succes, talentontwikkeling, onderneemster, hoogbegaafdheid, hooggevoeligheid, relatie moeder-dochter en communicatie https://exclusivesupport.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.