ZwangerFit cursus Boskoop NU 15% Korting!!

Wil jij tijdens en na je zwangerschap sportief en in beweging blijven én je goed voorbereiden op de bevalling dan is de ZwangerFit cursus iets voor jou!
ZwangerFit cursus Boskoop

3 in 1; Fit en voorbereid de bevalling in gaan en genieten van je zwangerschap.

ZwangerFit(r) cursus biedt jou:

  • verantwoord bewegen in je zwangerschap
  • genieten van je zwangerschap
  • conditietraining
  • klein groepje; 3-7 zwangere vrouwen
  • goede houding
  • juiste coördinatie
  • fitheid door bewegen op muziek
  • bekkenbodemoefeningen
  • ontspanningsoefeningen
  • theorie over bevalling en bijbehorende technieken om voorbereid je bevalling in te gaan incl. partnerles

De lessen worden verzorgt door Rinske Kolster in Boskoop. Zij is een ervaren fysiotherapeut en verzorgd al ruim 5 jaar de ZwangerFit cursus.

Je kunt het beste de cursus starten als je tussen de 20 en 28 weken zwanger bent. Er is ook een verkorte opfris cursus voor een 2e of 3e zwangerschap.

Ontvang NU 15% korting op de ZwangerFit cursus bij inschrijving van je baby bij Clàistinn Gastouderopvang en een GRATIS NEWBORN FOTOSHOOT!

Download het inschrijf formulier hieronder of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek:

Klik hier!

Wanneer je zelf de ZwangerFit cursus wil aanvragen zonder gebruik te maken van de 15% korting. Vul dan hieronder je gegevens in en ik stuur je een mail!

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

 

 

 

 

Facebook Comments

Auteur: Marielle Lourier-Kolster

Mijn naam is Marielle Kolster, ik help jou als werkende moeder om jouw baby de beste zorg, liefde en aandacht te geven, zodat jij met een gerust hart kunt werken. “Samen maken we dat mogelijk!” Michel en ik hebben de visie dat ieder kind uniek is en de mogelijkheid moet krijgen omdat te ontdekken en te ontwikkelen. Door middel van gastouderopvang hebben we ruim 13 jaar geleden ons gezin geopend om gastkinderen een veilige en vertrouwde plek te bieden op momenten dat jij werkt. Door persoonlijke aandacht voor jou en je baby ontwikkelen we een vertrouwde band met elkaar en creëren we een vertrouwde, kleinschalige en huiselijke leefomgeving waarin je baby optimaal kan groeien en ontwikkelen. Onze samenwerking stelt jou in staat om te investeren in jezelf en in je carrière en je baby de best mogelijke basis mee te geven voor het leven. De opvang wordt als een 2e thuis. Ik zie dat veel moeders worstelen om de zorg voor hun baby over te dragen aan een onbekende. Voor mij is het daarom heel belangrijk om voordat je baby komt elkaar te leren kennen. Ik werk enkel en alleen op basis van een wederzijdse klik en een gevoel van vertrouwen dat er is of ontstaat op het moment dat we elkaar ontmoeten en kennismaken. Dat is de basis van onze samenwerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.